Automationsjobb

Events Calendar

Automationssäljare OEM-Maskinbyggare till Schneider Electric, geografiskt ansvarsområde Småland och Skåne

Har du ett stort tekniskt intresse och triggas av att tillsammans med kunder skapa framtidens maskinstyrningar? då kan det här vara rollen för dig. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering - mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem. Som automationssäljare arbetar du med frihet förenat med ansvar och planerar din egen tid. Dessutom arbetar du i ett tight team av kompetenta medarbetare som alla arbetar gentemot ett gemensamt mål att skapa mervärde för OEM-Maskinbyggare och tillhörande apparatskåpsbyggare.

Om företaget

Schneider Electric tillhandahåller digitala energi- och automationslösningar för effektivitet och hållbarhet. Företaget kombinerar världsledande energiteknik, realtidsautomation, programvara och tjänster i integrerade lösningar för hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industri. Företagets medarbetare och partners gör Schneider Electric till ett fantastiskt företag. Medarbetarnas engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On” finns överallt och för alla.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Schneider Electrics räkning en automationssäljare som kommer att ansvara för hela försäljningskedjan, från första kundkontakt till efterföljande kundvård. Ditt geografiska ansvarsområde består av Småland och Skåne. Som automationssäljare hjälper du maskinbyggare att identifiera sina behov och föreslår kundunika lösningar som adderar värde. Du får eget ansvar för operativa och strategiska säljmål och kommer i nära samarbete med kollegor i angränsande team, ansvara för att nå monetära och strategiska målsättningar. Till din hjälp finns ett väl sammansvetsat team med produktspecialister och applikationsexperter. Arbetet innebär många resdagar, men några få övernattningar per månad. Ditt arbete består i huvudsak av att;

  • Bearbeta OEM-Maskinbyggare samt tillhörande apparatskåpsbyggare på både operativt och strategisk nivå med målet att hjälpa dem att skapa framtidens maskiner.
  • Utveckla affärer hos befintliga affärsförbindelser samt även med nya kunder
  • Utveckla och stärka vårt interna samarbete för ökad kundnöjdhet

Placering för tjänsten är inom det geografiska området som du ansvarar för.

Vi söker dig som har några års dokumenterad säljerfarenhet av värdebaserad försäljning inom automation och har god kunskap om OEM-segmentet samt god teknisk kompetens inom området. Du är en driven, engagerad, målfokuserad säljare som på ett strukturerat sätt förmår att hantera komplexa affärer. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk). Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av motion (servosystem) och robotar.

Övrigt

Att arbeta på Schneider Electrics innebär ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Du kommer att jobba med ett innovativt erbjudande med ett specifikt fokus på OEM Maskinbyggare som är väl förberett för Industry 4.0 och framtidens produktion. Hos Schneider Electric är det viktigt att ha roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Låter det intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search, telefon 072 – 325 66 96. 

Ansök HÄR !

Tid Monday 11 January 2021
Location  Småland & Skåne
Contact  Malin Nordh 072 – 325 66 96

Tylko podstawowe informacje o Automation Magazine