Modulbyggd och flexibel automationslösning

Multicube är en standardmodul för uppbyggnad av flexibla automationslösningar. Multicube är en standardmodul för uppbyggnad av flexibla automationslösningar.

Axelent Engineering är ett kunskapsföretag beläget på fyra orter; Hillerstorp, Gislaved, Huskvarna och Göteborg. De småländska rötterna gör att företaget genomsyras av industriella traditioner och entreprenörsanda. Med mer än 60 års erfarenhet fokuserar ca två tredjedelar av våra skickliga medarbetare på maskin och automation medan den andra tredjedelen erbjuder renodlade konsulttjänster samt plm/it lösningar, skriver Axelent Engineering i sitt meddelande.
Axelent Industriteknik samt Axelent Software Solutions är en del av Axelent Engineering.


Multicube är en standardmodul för uppbyggnad av flexibla automationslösningar. Den kan användas fristående eller kopplas samman med fler enheter som integreras till en produktionslina.
Multicube finns i fyra storlekar, standardmåtten: 1200 mm, 1800 mm, 2400 mm och 3000 mm.
Fördelarna med Multicube och modulbyggd automation är en standardiserad plattform för att bygga en anpassad automationslösning, anpassningsbar och flexibel.
Snabb omställning av produkt i produktion är möjlig och installationstiden hos kunden är kort.
Gränssnittet för operatören är enkelt. Systemet är möjligt att bygga ut, det kan uppgraderas i flera steg för att minska den initiala investeringskostnaden och det är enkelt att kombinera med helautomatiska och manuella funktioner i en och samma produktionslina.

Accelent Engineering

Automation E-mail:automation@vtf.se
Publicerad 2020-07-24 07:33:50