Automationsjobb

Events Calendar

IFM - Teknisk support inom Automation

ifm electronic befinner sig i en expansiv fas och söker nu en ny kollega till vår avdelning Service & Engineering. Du kommer att bli en del av vårt team på vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Placeringsort Stockholm och Malmö kan diskuteras.

Vi går in i en spännande framtid med många nya produkter med inriktning på den ”Smarta fabriken” och den ”Smarta maskinen”. Vi behöver därför stärka upp vår tekniska avdelning med ytterligare en driven och tekniskt kunnig medarbetare.

 

Fokus är att ge teknisk support inom alla våra produkt- och teknikområden med tyngdpunkt inom vårt mobila område innefattande styrsystem. Du kommer hjälpa kunder och våra säljare med produktval, tekniska lösningar och vara delaktig i kundprojekt. Du är en del i en försäljningsprocess och kommer vid behov vara med vid nyförsäljning. Vid behov genomföra applikationstester och implementeringar ute hos kund. Även hålla produktutbildningar och webbinar, både internt och externt. Ha regelbunden kontakt med teknikavdelningar på vårt moderbolag i Tyskland.  Initialt kommer arbetsuppgifterna vara fokuserade på interna supportuppgifter där du kommer bli en självklar central spelare för säljorganisationen vad gäller tekniska ärenden. 

 

Vem du är:

* Automationsingenjör eller har relevant utbildning inom automation, el och styrsystem. 

* Vill jobba i ett internationellt företag.

* Har körkort för bil.

* Behärskar engelska i tal och skrift.

* Vill ha ett omväxlande arbete med frihet under ansvar.

 

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Jonas Lindgårde 

Läs hela platsannonsen HÄR

 

ifm slideshow Vi expanderar tek support SE 2

Tid Monday 19 October 2020
Location  Göteborg, går diskutera Stockholm & Malmö
Contact  Jonas Lindgårde
Webbadress www.ifm.com/se

Basic information about Automation Magazine

Automationsjobb