Elektroautomatik tar in nya delägare i företaget

 

Elektroautomatik, som säljer kompletta lösningar inom industriautomation, har tagit in nya delägare, rapporterar Elektroautomatik.
I samband med en omstrukturering går också bolagets vd, Jonas Kjellberg, in som delägare i verksamheten.
 – De nya delägarna representerar både erfarenhet och nytänkande: Magnus Johansson, sittande styrelseordförande med industribakgrund från skf. Hans-Anders Karlsson, entreprenör och managementkonsult som bland annat grundat teleoperatören Halebop. Peter Mohlin, entreprenör och kommunikationsexpert med bakgrund från bland annat kommunikationsbyrån Spoon, säger Magnus Johansson, styrelseordförande i Elektroautomatik.


 – Det här är ett kanonteam med kompletterande kompetenser inom affärsutveckling, kommunikation och digitalisering som kommer att tillföra mycket värdefull kunskap.
– Vi har bara sett början på den revolution inom automation som vi står inför, säger företagets grundare Åke Sjöberg som tillsammans med sin bror Johan Sjöberg fortfarande är största ägare i bolaget.
– När robotarna i produktion och lager är uppkopplade och kommunicerar med företagens centrala it-system skapas enorma möjligheter. Vi på Elektroautomatik tänker fortsätta med att pressa gränserna för smart automatisering, säger Lars Sjöberg, son till Åke Sjöberg.

Läs mer om:
Dagmar Zitkova E-mail:dagmar.zitkova@vtf.se
Publicerad 2016-07-05 06:43:16

Grundlegende Informationen über Automation Magazin